• Happy Happy – Hemligheterna till ett lyckat samarbete

  Med: Lars-Johan Åge, Professor och författare på

  Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Förmågan att komma överens är alltid lika avgörande och alltid lika aktuell för alla organisationer.

  Oavsett om vi är ledare, träffar kunder i en säljroll eller vill komma överens med tonåringen eller vår partner hemma vid köksbordet så är målet detsamma: Att hitta en gemensam väg framåt. Inte alltför sällan betyder det att vi ska komma överens med någon som ibland tycker annorlunda. Denna föreläsning besvarar hur vi lyckas med detta. Lars-Johan Åge har funnit framgångsfaktorerna och ett sätt att kommunicera dem som leder till en varaktig beteendeförändring.

  Med den vetenskapligt grundade modellen ”Världens bästa medarbetare” får ni:

  • Ett unikt och effektivt sätt att nå en gemensam väg framåt i alla tänkbara typer av situationer.
  • Tips på hur denna metodik maximerar innovationskraften när olika människors perspektiv möts.
  • Veta hur vi blir en bättre ledare när vi lyckas förena medarbetares olika perspektiv och agendor.
  • Veta vilken attityd, vilka förberedelser och vilken kommunikation som är avgörande för samarbeten som har målet Happy-Happy!

  Taggning: Sales

  Om: Lars-Johan Åge

  Lars-Johan Åge är ekonomiprofessor och en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet. I sin forskning har han hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst — och att dessutom bli omtyckt. Fynden förmedlar han lättillgängligt och på ett sätt som kan göra skillnad i människors liv.

  Lars-Johan Åge har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati.